KLIK UNTUK DAPAT HADIAH

Sunday, December 14, 2008

GUA BAKAL JUTAWAN EMALL


Hampir sebulan lebih gua tak mengeblog ni..almaklumlah gua ni sibuk dengan bisnes terbaru yang gua ceburi ni. gua nak mintak maaf jika gua dah lama tak memberi komen atau mengepos berita-berita duniawi didalam blog ini untuk tatapan sahabat-sahabat gua yang gua sayangi..buat pengetahuan lu orang semua gua ada join satu bisnes networking selama dua bulan ni.alhamdulillah perkembangannya amat mengejutkan gua dan impian gua untuk memiliki BMW dan sebijik BANGLO akan tercapai sedikit masa lagi.
Bisnes yang gua join ni lain dari yang lain,lagi mudah dari bisnes yang sedia ada..bukan multi level marketing tapi ini adalah bisnes online shopping mall iaitu semua penduduk dunia lebih2 lagi rakyat Malaysia tak perlu lagi keluar ke Mid Valley untuk bershopping, duduk umah taip je barang yang diperlukan dalam internet dan barang tu terus sampai kerumah dengan selamat..huh!!! mudah tol.. pendapatan hari2 leh mencecah RM500 dan bulan2 lebih dari RM50000..sape taknak kan?kerja makan gaji berapa la sangat kita dapat.tol tak? EMALLNETWORK.COM banyak mengajar gua erti sebenar membuat duit..dulu gua cukup tentang bende ni semua tapi akhirnya gua pulak mengabadikan diri dengan EMALL ni..huhh!!! nak jadi kaya ni bukan susah..senang jerr..gua akan tunjuk pada lu orang semua.. SAPE MAU JADI KAYA MACAM GUA???? CEPAT HUBUNGI GUA SEBELUM TERLAMBAT!!!
0199177226 (MR ABU)
Gua nak lu orang kaya jugak macam gua ni..

5 comments:

coffeeHolic said...

bolehlah jadi producer bikin filem=)

ghost_MaR said...

owh ...
leh lanjer ak next sem nnt ...
hakhakhak

ilazz said...

bro kalu lu dah kayo jgn lak lupa kat wa ekk. hehehe..

Geng Metal said...

lu biar betol bro! hohohoho ... ke keta pakcik lu ni? hehehe

syieqa mieka said...

mmg best emall ni . tp kalau downline pon nak lari2 , kite jugak kne bikin sndri . huh ! takpe , rezeki ada dimana kan . ;) congrats bro !